mämmikoura

12.01.2013 kl. 21:24
Alltså seriöst. Kan man vara mera kämmi?
Slå det här, så är du..

  1. Allt som oftast spiller jag RÖDvin när som helst och var som helst. Jag har t.ex tappa vin på en kaveris mammas matta, på ett par vita farkkun (mina egna), golvet, en soffa, bord osv. En gång spillde jag vin i makens förra läppare (funkade nog i 2 månader efter en veckas torkan). Nångång spillde jag vin(?) på en bekants keyboard. För knappa två år sedan spillde jag cider i min egen laptop. Den funkade bra, men knapparna var lite tröga.. För tre veckor sedan spillde jag och min kollega ( i misstag) vin på min läppare (samma som dator som det kom cider i). Nu funkar inte A och S bokstäverna...
  2. Vi skulle slänga ut granen idag. När maken slängde granen ut från balkongen landade den på en rönn som är på vår gård. Där låg den på grenar i typ tredje våningens höjd... Jag tyckte det hela var ganska lustigt och ville ta bilder på granen med telefonen. När jag stod och fotade och sku vända på telefonen, på nåt vis slank den sen ner 5 våningar i marken. Krasch. Skärmen täys sökö. Det var den telefonen. Blev nu int så hemskt arg på mig själv då jag ändå var ganska trött på min gamla C7:a.  Det enda som pärtta var att nu får ni ju int se en bild på granfan som låg på rönngränarna...
  3. Ikväll när jag stod på balkongen på en cigg och tänkte att jag måste skriva ett inlägg om vinspillande och granen; tror ni nu för fan int att jag tappade tobaken på marken, alltså 5 våningar.

Vittu.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
haha, skratta åt det där med hur du reagerade på att du tappa mobilen :D
nea13.01.13 kl. 01:51

24-årig kvinna som har i somras blivit "vuxen" och sagt "ja" vid altaret.

Är ganska komplicerad individ som säger saker rakt ut vad spottet för med sig. Både i gott och ont.
Bor bo den finaste ön i Helsingfors och är matte till två fyrbenta, Jerry och Wilma.

Älskar att se på bröllopsfilmer och hatar kallt och hett.

 

Kategorier

Senaste kommentarer

28.01, 14:45det där klassiska av rökfri besserwisser
13.01, 01:51mämmikoura av nea
29.11, 12:31snö satan av amanda
05.11, 23:00vaavi av Tubbs