Bloggposter

bilder från Vigseln

Här kommer då bilder från själva vigseln i Borgå Domkyrka.

 

 

nervösa bestmen och brudgum...

 

 

 Ännu mer nervös brud och far...

Blev lite sur på japanerna som sku tränga sig in...

 

 

 

 

Den här delen var jag mest nervös för. Vi hade ringlöften, och när det var min tur, ballade jag mig.

"Jag NN tar dej NN till min äkta hust... MAKE..."

 

 

 

 

 

 

Jag lovar er, jag hade ris överallt, också i korsetten. Resten ramlade på hotellets golv när jag klädde av mig.

 

 

 

Våra fina vägskyltar. Vi hade sex stycken av dem, varav en stals, och någon hade satt lapp på bakdelen av skylten och ville köpa skyltarna av oss. Det blev inte någon deal. Det tog ca 2 timmar att göra en skylt.

16.08.2012 kl. 15:27

kräftis

Ikväll skall jag på årets första kräftskiva. Mums!

 

16.08.2012 kl. 11:42

24 års födis vai miten sen ny meni?

Firade inte ensam min födis. Pappa skickade sms på dagen och grattade. Han undrade om jag ville ha pengar till födisen som jag kunde shoppa för på min och A:s honeymoon. Jag svarade att jag sku villa fara till Lintsi.
Så på kvällen drog jag och pappa till Lintsi och hade hur roligt som helst. Det var jätte gemytligt att vara med bara pappa. Vi brukade fara till Lide varje skolavslutning när jag var yngre. Vi har även besökt Disney Land, två av parkerna på Disney World, Universal Studios och Adventure Island. Lite nostalgi var det i kväll. Blev lite mesig när jag kollade på vissa attraktioner och sa att jag inte vågar gå i den och den. Sen tittade vi på attraktionen en stund ( hur den rör sig). Sen sa pappa "toi on ihan pelle, pahimmassakin ollaan oltu" så gick vi skrattandes till attraktionen, och visst hade pappa rätt. Värre har vi varit i.

Sen började jag gnälla efter glass som en liten flicka. Pappa var inte intresserad av att äta glass, istället ville han gå i alla berg-och-dalbanor. Han föreslog mäkkin. Så vi for efter Liden till retromäkkin, precis som vi gjorde när jag var liten. Vi hade nog en super kväll, vi behövde nog lite papper-dotter-tid.
15.08.2012 kl. 01:07

wedding pics part I

Okej, nu kommer det bilder och lite text om vårt bröllop 4.8.2012.
Övernattade sista natten som fröken på  Bed & Breakfast Ida-Maria i Borgå Gamla stan. Jag kan varmt rekommendera stället. Det var jättemysigt, personalen trevlig och fina rum. Värt priset.
Jag övernattade på Ida-Maria med min syster Emma, som var brudtärna. På lördag kom mina andra brutärnor, Susanna (syster) och min absolut favorit-Amanda.Vi åt närproducerad frukost med Emma på Ida-Maria. Nam!
Min väninna från gymnasietiden, Sara, lagade mitt hår.Här var jag ännu inte nervös.

Sara sminkade mig...
Min telefon ringde hela tiden. Blev ganska nervös....
15 minuter innan klockarna i kyrktornen började dinga, blev jag superstressad! Blommorna på brudtärnornas ranneviehe hölls inte.Mina systrar var en stor hjälp under mina mest stressade och nervösa minuter i mitt liv.

15.35 ringde jag min pappa och frågade om folk redan var samlade INNE i kyrkan. Näpp, vissa satt på ett café brevid kyrkan. Då skrek jag att jag inte rör mig från hostellet innan alla är på kyrkbänken.
Ja isi hoitaa!
14.08.2012 kl. 23:13

my birthday sucks

alltså den här födisen är oikeesti helt sjukt kuiva och lame. drar täcket över huvudet och snarkar tills imorgon. Fick en gåva av mamma idag. har inte ens fått rynkkräm
14.08.2012 kl. 15:48

minne?

Vilken bra födis jag kommer att ha! Först åtta timmars jobb, sen hem och vara hemma hela dagen och natten. Ensam. Okej, med hundarna, men ni fattar. Utan min nyblivna man. Han är i Östra Nyland ett dygn.  + att jag är lite småsur. Han har ännu inte kommit ihåg vad det är för dag idag. Får se när han märker det.

14.08.2012 kl. 08:33

loman slut

då tog vår mini honeymoon slut och vi är tillbaka i vardagen.

jag längtar efter vecka 39 då vi far på vår riktiga honeymoon, men först måste vi jobba lite för att få lite pengar. Bröllopet kostade för våra föräldrar nästan 9000 euro och jag och han har satt ut på bröllopet lite på tonnin. Så vi är ganska släta...

Ikväll får jag av fotografen en minnessticka på 500 foton från bröllopet. Snart lagar jag ett mega inlägg om bröllopet.

 

13.08.2012 kl. 09:56

en timme gifta

Här har vi varit en timme gifta.

09.08.2012 kl. 14:46

bröllopsfoto

Har äntligen fått en internet till lande. Fotografen har skickat hittills 5 fiilistelybilder till min mail. Här är ett av flera hundra.

09.08.2012 kl. 12:47

nybliven lycklig fru N

nygifta paret A & J N. är på minihoneymoon på lande och återkommer när vi får en dator + mokkula. Allt gick jättebra under vår bröllopsdag, visst skedde det små roliga detaljer, som inte var planerat, men jag skriver ett långt inlägg vid ett senare tillfälle. Fotografen hade fotat 500 bilder, och vi har sett en hel del lyckade bilder på facebook. Vi är mycket lyckliga, beter oss mot varandra som om vi vore nykära. Vi tar det ga
08.08.2012 kl. 12:49

sista natten som "sinkku"

är helt slut efter allt arrengemang. Men vi kör på det här, lyckat blir det ändå. Lagt kort ligger. Checkade in på hostellet med min syster vid 21 idag. Sitter nu på gluckauf på ett glas skumppa. Imorgon kommer resten av mina brudfrämmor för att göra sig i ordning inför vigseln.
03.08.2012 kl. 22:20

mycket gjort

Vilken effektiv dag! Varit på tandputsning på Oral, kan rekommendera stället, inte alls så dyrt som jag trodde. 35e tog de för putsning av missfärg på tänderna. varit med min mommo på Ikea och köpt servetter, ljus, zinkämbar. Gick till gravarna och satt blommor. Lunchat på Hietsus nya restaurang. Orienterade till Johannesförsamling och fått vår Bibel som vi får sen av prästen. Fästmannen har farit efter stolarna, ikväll kommer borden. Imorgon av och an till Borgå och på torsdag är det min skönhetsdag. Nu skall jag på ett par bostadsvisningar med mamma på Drumsö. Ajöss.
31.07.2012 kl. 17:14

vägskyltarna

Sådana här blir det på Borgå vägarna om en vecka.

29.07.2012 kl. 11:13

märkää

anna sitä märkää...
20 keissii öl
20 keissii lonkero
19 keissii cider
30 flaskor skumppa
30 liter rödvin
20 tönikkän vittvin
+ calvados, jallu, gin, conu.

Joku taitaa olla ens viikolla häissä.
27.07.2012 kl. 13:56

va?!

kan det här va sant? solen skiner och jag är på semester?
Tänker gå och käka lunch med min chef och sen drar jag mig till kasinostrandens gräsplätt och catchar lite bruna.
Pappa och den blivande mannen är som bäst i Tallin och köper sprit inför 4.8
27.07.2012 kl. 10:09

24-årig kvinna som har i somras blivit "vuxen" och sagt "ja" vid altaret.

Är ganska komplicerad individ som säger saker rakt ut vad spottet för med sig. Både i gott och ont.
Bor bo den finaste ön i Helsingfors och är matte till två fyrbenta, Jerry och Wilma.

Älskar att se på bröllopsfilmer och hatar kallt och hett.

 

Kategorier

Senaste kommentarer

28.01, 14:45det där klassiska av rökfri besserwisser
13.01, 01:51mämmikoura av nea
29.11, 12:31snö satan av amanda
05.11, 23:00vaavi av Tubbs